Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PRETPREMIJERNI VIKEND LJUBIMACA


SUBOTA 1. JUN I NEDELJA 2. JUN

Ne propustite priliku da među prvima uživate u neslućenim avanturama omiljenih ljubimaca, u svim bioskopima Cineplexx!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nastavak blokbaster komedije, ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca” dolazi na veliko platno svih bioskopa Cineplexx, i to na pretpremijernom vikendu, u subotu 1. juna i nedelju 2. juna!

U novom poglavlju prepunom specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija, terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama.

Koliko se naši ljubimci opuste kada su sami kod kuće nije nam bilo jasno, dok nismo pogledali prvi deo, zato te pozivamo da ovog puta pretpremijerno ispratimo kroz kakve avanture Maks, Mel i družina prolaze svakog dana i kako izgleda njihov sasvim običan, a tako uzbudljiv dan. U drugom delu saznaćemo da li su Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine u stanju da pronađu hrabrost u sebi i suoče se sa svojim najvećim strahovima?
I opusti se, u pitanju je animirana komedija o životu kućnih ljubimaca. Nema potrebe da trčiš kući posle filma! Ili možda ipak ima?

Pozivamo vas na nezaboravno druženje!
Prijavite* svog ljubimca za takmičenje u sličnosti sa likovima iz filma ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca” i dovedite ih u subotu 8. juna u 15 časova na plato ispred UŠĆE Shopping Center ili 9. juna u 12 časova kod košarkaških terena ispred šoping centra Promenada u Novom Sadu, na platou Shopping Centra Plaza u Kragujevcu i u okviru STOP SHOP ritejl parka u Nišu. Pobednike očekuju sjajni poklon paketi i ukusne nagrade koje obezbeđuju Whiskas i Pedigree!

*vaše prijave možete poslati u DM zvaničnih Instagram i Facebook stranica bioskopa Cineplexx, Cineplexx Promenada ili Taramount Film-a.

Tajne avanture kućnih ljubimaca 2

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine.

Tajne avanture kućnih ljubimaca 2