Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PRETPREMIJERA FILMA „GAJIN SVET 2“


SUBOTA, 29. OKTOBAR U 18:00 ČASOVA


Vidimo se na pretpremijeri filma „Gajin svet 2“ u Cineplexx 4D Delta City bioskopu.

Ulaznice su uveliko u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U subotu, 29. oktobra očekuje vas pretpremijera filma „Gajin svet 2“ u Cineplexx 4D Delta City bioskopu.

Gajin svet
je moderna i dinamična, mladalačka romantična komedija sa elementima krimi fikcije smeštena u savremenom urbanom okruženju. Četrnaestogodišnja devojka Gaja, koja živi u porodici koja se trudi da prevaziđe posledice razvoda roditelja, suočava se sa zavišću i podmetanjima vršnjaka, doživljava krađu identiteta na društvenim mrežama i spoznaje značaj istinskog prijateljstva, a naporedo sa svim tim učestvuje u razrešavanju kriminalne istrage.

Radnja filma velikim delom odvija se u kampu na obali mora gde tokom praznika otac vodi Gaju i njenu stariju sestru na dugoočekivani odmor. Ali, umesto da samo, onako kako se očekuje od devojčice njenih godina, uživa u naznakama prvog zaljubljivanja, Gaja uz pomoć prijatelja i policijskog inspektora, uspeva da spasi vlasnika bara od ucenjivača i istovremeno ujedini porodicu i učini oca srećnim.

Gajina dinamična priča, puna humora, emocija i neizvesnosti, vrti se oko uobičajenih svakodnevnih problema, prvenstveno roditeljskog razdvajanja, ali na vrlo direktan način dotiče pitanja opasnosti interneta, kriminalnog okruženja i borbe za istinu i pravdu.

Glavne uloge u filmu tumače: Uma Štader (Gaja), Sebastian Cavazza (otac), Enej Černe Berčič (Matic), Neža Smolinsky (Tea), Jurij Zrnec (Aleks), Katarina Čas (Vivian/Bibi), Ajda Smrekar (Ema), Lotos Vincenc Šparovec, Bojan Emeršič, Primož Pirnat, Jana Zupančič, Matej Zemljič i ostali. Režiser i scenarista ove komedije je Peter Bratuša.

Dođite da zajedno uživamo u drugom delu ove zanimljive romantične priče pune humora i emocija.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx 4D Delta City bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Gajin Svet 2

Gajin svet je moderna i dinamična, mladalačka romantična komedija sa elementima krimi fikcije smeštena u savremenom urbanom okruženju.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Gajin Svet 2