Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PRETPREMIJERA FANTASTIČNE ZVERI


UTORAK, 13. NOVEMBAR OD 20 ČASOVA

Nova poslastica za ljubitelje sveta čarobnjaka, dolazi nam iz pera J.K. Rouling i studija Vorner Bros u filmu „Fantastične zveri: Grindelvalovi zločini”.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nakon što su nas prošle godine oduševili filmom „Fantastične zveri i gde ih naći”, na veliko platno svih bioskopa Cineplexx dolazi nam nastavak „Fantastične zveri: Grindelvalovi zločini” I to pretpremijerno u utorak 13. novembra od 20 časova.

U novom nastavku Fantastičnih zveri, pratimo Njuta Skamandera i Albusa Dumbledora u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu. U knjizi „Hari Poter i relikvije smrti” čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gelert nekad bili vrlo bliski, pre nego što su postali najgori neprijatelji. Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenario i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti.
Gledaćemo Džuda Loua u ulozi mladog Albusa Dambldora, Džoni Dep je Grindelvald, Edi Redmejn se opet pojavljuje u ulozi heroja Njuta Skamandera, a tu su i Ezra Miler, Kalum Turner, Zoi Kravic, Ketrin Voterston, Den Fogler i Klaudija Kim.

Karte za pretpremijerne projekcije filma u prodaji su na blagajnama svih bioskopa Cineplexx.

Fantastične zveri - Grindelvaldovi zločini

Nakon što su nas prošle godine oduševili filmom „Fantastične zveri i gde ih naći ”, slavna autorka Heri Poter serijala, J.K. Rouling, i studio Vorner Bros. pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka.

Fantastične zveri - Grindelvaldovi zločini