Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERNO „KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3” 3D


Karte za premijeru filma „Kako da dresirate svog zmaja 3” 3D su u prodaji! Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!
Premijera je zakazana za subotu 2. mart u bioskopu Cineplexx 4D Delta City od 18:15 časova.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana sinhronizovana avantura. Pogledajte među prvima priču o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Premijera filma biće održana 2.marta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, gde će publiku pozdraviti i ekipa sinhronizacije!

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Ekipu sinhronizacije čine: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić, Željko Maksimović, Marko Mrđenović, Milan Milosavljević, Nemanja Živković, Vesna Paštrović i Kosta Bogdanović.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Kako da dresirate svog zmaja 3

SINHRONIZOVANO!
Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Kako da dresirate svog zmaja 3