Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA „KRALJ ARTUR: LEGENDA O MAČU”


Sreda, 10. maj, u 20:00h

Premijera dugo iščekivane čuvene epske akcione avanture!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Premijera dugo iščekivane čuvene epske akcione avanture „Kralj Artur: Legenda o maču” održaće se u sredu 10. maja od 20:00 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Karte za ovaj uzbudljivi akcioni film su u prodaji na blagajni bioskopa.

Priča o kralju Arturu je svima već poznata, ali ovoga puta ćemo je gledati iz očiju reditelja Gaja Ričija koji donosi dinamični stil epskoj, akcijonoj avanturi o kralju Arturu.

Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasledstvo, Artur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promeni te je prisiljen saznati istinu o svome poreklu…sviđalo se to njemu ili ne. Artur, koji je legitimni naslednik, u društvu svojih prijatelja i llepe Ginevre mora će da se bori svim silama i celom svojom snagom protiv tiranina Vortigerna i njegovih smrtonosnih magičnih moći koje mu daju prednost.

U filmu glavne uloge tumače holivudske zvezde Anabel Valis, Džad Lou i Čarli Hunem.

Ne propustite istorijski spektakl Gaja Ričija, koji će vas odvesti na daleka istorijska mesta i upoznati sa događajima iz tog perioda.

Kralj Artur: Legenda o maču

Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzima njegovu krunu.

Kralj Artur: Legenda o maču