Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA „ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2“


SREDA, 20. NOVEMBAR OD 19 ČASOVA

Svečana premijera dugoočekivanog nastavka filma koji ujedno ledi i otapa naša srca stiže u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskop.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Sačinjen od magije i savršenih pahuljica nastavak filma koje je mnoge generacije očarao, daće odgovore na mnoga pitanja koja su ostala nerazjašnjena. Glavni likovi se iznova ujedinjunju i kreću put začarane šume, a ti im se pridruži 20. novembra u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, i otkrij tajnu glasa koji doziva Elzu.

Premijerni dan biće poseban ne samo zbog filma koji će te iznova oboritit s nogu, već će čarolija zavladati čitavim Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopom. Magija će biti dostupna za sve uzraste, jer stiže u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji. Ekskluzivno prikazivanje filma propratiće i prisustvo glumaca koji su pozajmili glasove najdražim likovima iz ovog Diznijevnog ostvarenja.

Neverovatni prizori, do sad neviđena magijska bića, trolovi i Olafov neodoljiv šarm učiniće da pomisliš da ništa nije nemoguće, a da je naš svet satkan od čarolije. Sven i Kristof iznova će nas očarati humorom i svojim prijateljstvom. Muzika je i dalje nezaobilazan moment, pa pažljivo slušaj melodiju nove pesme, možda i nadmaši dobro poznati zvuk pesme “Sad je kraj”.

Dođi i zaštiti Arendel od opasnosti koja mu preti. Prisustvuj ledeno čarobnoj atmosferi, ali se i pripremi na faktor iznenađenja.

I da, ponesi rukavice, da nam svojom magijom ne zalediš bioskop! :)

Zaleđeno kraljevstvo 2

Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.
Od Oskarom nagrađenog tima koji čine reditelji Kris Bak i Dženifer Li i producenta Pitera Del Veka.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Zaleđeno kraljevstvo 2