Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera „Ubistvo u Orijent ekspresu”


Sreda,08. novembar

Jedan od najuzbudljivijih filmskih naslova ove jeseni „Ubistvo u Orijent Ekspresu“, stiže u bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center premijerno 8. novembra u 19:30 časova. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Rimejk filma koji okuplja najveće zvezde Holivuda premijerno dolazi 8. novembra od 19:30 časova u bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte za adaptacija popularnog romana Agate Kristi iz 1934. godine, su u prodaji na blagajni bioskopa.

„Ubistvo u Orijent Ekspresu“ donosi nam poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.
U ulozi kultnog Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent, i predvodnik sjajne glumačke ekipe, među kojima su Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer kao gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom, Penelopa Kruz kao Pilar Estravados, Džudi Denč u ulozi princeze Dragomirove, ruske plemkinje, Dejzi Ridli kao Meri Debenam, devojka iz radničke klase, i mnogi drugi.

Vožnja čuvenim vozom može da počne, kupite premijerno karte za ovu neverovatnu misteriju i uživajte!

Ubistvo u Orijent ekspresu

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Ubistvo u Orijent ekspresu