Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA „Tranformersi: Poslednji vitez“ 3D U CINEPLEXXU


Sreda, 21. jun, u 19:00h

Premijerno nam stiže i nastavak kultne franšize „Transformersi: Poslednji vitez“ 3D.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Vrelo filmsko leto je uveliko počelo, a sa njim premijerno stiže i nastavak kultne franšize „Transformersi: Poslednji vitez“ 3D. Premijera je zakazana za sredu 21. jun u 19 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Karte za ovaj dugo očekivani filmski spektakl su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Neverovatni filmski nastavak će nas provesti kroz daleku prošlost do savremenog doba i objasniti postojanje Transformersa još od davnina. Uz do sada neviđene efekte i fantastičnu priču, svi voljeni likovi će se okupiti u ovom nastavku, uz pojačanje nekih od najvećih glumačkih imena koja će potvrditi da je ovo nastavak za pamćenje.

„Poslednji vitez” ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će spasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera, Bamblbija, engleskog lorda i profesorke s Oksforda. U filmu „Transformersi – Poslednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš.

Sjajna glumačka ekipa predvođena oskarovcem ser Entonijem Hopkinsom, Markom Volbergom, Džošom Dumelom, Lorom Hadok i Izabelom Moner, a pod rediteljskom palicom Majkla Beja, obećava dobru zabavu.

Transformersi- Poslednji vitez

Nastavak kultne franšize će nas provesti kroz daleku prošlost do savremenog doba i objasniti postojanje Transformersa još od davnina.

Transformersi- Poslednji vitez