Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA „THE BOOKS OF KNJIGE:SLUČAJEVI PRAVDE“


Sreda,08. novembar

„The Books of Knjige: Slučajevi pravde” premijerno u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center 8. novembra od 20:30 i 20:45.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Svečana premijera crnogorske krimi komedije „The Books of Knjige: Slučajevi pravde” biće održana u sredu, 8. novembra u 20:30 i 20:45 u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center . Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

U ovom igranom filmu, naivni detektivi misle da će vrlo lako zaključiti slučaj ne sluteći da će se uplesti u kriminalnu mrežu koja će ih odvesti u propast.Ko je ostavio leš na farmi kamiondžija od kojih se dobija najkvalitetnije mleko? Ko švercuje nelegalne tablete Betangin? Ko policajcima pali ruke? Zašto se pojavljuje zlokobni zec? Sve to pokušavaju da saznaju dva hrabra, ali nesposobna policijska inspektora u prvom dugometražnom filmu organizacije The Books of Knjige.

Glavne uloge u filmu tumače članovi The Books of Knjige: Veselin Gajović Gajo, Goran Vujović, Aleksandar Radunović Popaj, Zoran Marković Zonjo, a pored njih tu su i Nikola Kolja Pejaković, Izudin Bajrović, Nebojša Glogovac, Zenit Đozić, Tihana Ćulafić, Sejdo Alijaj, Zoran Kesić i drugi.

Ulaznice za premijeru dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

The Books of Knjige: Slučajevi pravde

Dva hrabra policijska inspektora rade na slučaju dvostrukog ubistva. Iako će zločincima pokušati zadati smrtonosni udarac, njihova nesposobnost ih vodi u propast.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

The Books of Knjige: Slučajevi pravde