Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA „Spajdermen: POVRATAK KUĆI”


Sreda, 5. jul, u 20:00h

Premijera dugo očekivanog akcionog spektakla „Spajdermen: Povratak kući” u bioskopima Cineplexx.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Premijera dugo očekivane filmske avanture superjunaka „Spajdermen: Povratak kući” zakazana je za sredu 5. jul u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš sa početkom od 20 časova. Karte za ovaj akcioni spektakl su u prodaji na blagajni bioskopa.

Mladi Piter Parker/Spajdermen koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno delovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu „Spajdermen: Povratak kući”

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo sa Osvetnicima, Piter se vraća kući u kojoj živi s tetkom Mej, gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark. Piter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvek mora dokazati kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Piter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – Lešinar.

Glavne uloge u filmu tumače: Tom Holand, Marisa Tomej, Majkl Kiton i Robert Dauni Junior.

Obezbedite najbolja mesta na vreme i uživajte sa svojom porodicom u još jednoj akcionoj avanturi omiljenog superjunaka koju morate doživeti među prvima!

Spajdermen: Povratak kući

Mladi britanski glumac Tom Holand odlično se snašao u ulozi Pitera Parkera/Spajdermena. Senzacionalni debi u ovoj ulozi ostvario je u hitu „Kapetan Amerika: Građanski rat”, kako ujedno i počinje njegov prvi samostalni film „Spajdermen: Povratak kući“.

Spajdermen: Povratak kući