Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA STAR WARS - POSLEDNJI DŽEDAJI 3D


Sreda, 13. decembar

Ulaznice za premijeru najiščekivanijeg filma ove godine su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa, ne propustite premijeru 13. decembra!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Svi ljubitelji Star Wars franšize, koji žele među prvima u Srbiji da pogledaju „Star Wars: Poslednji džedaji“ 3D, imaju priliku za to već 13. decembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Delta City, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš!
Povodom premijere 8. epizode, specijalno u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i BIG Beograd biće organizovan Star Wars maraton – prikazivanje „Buđenje sile” 3D od 18 sati i kasnijom projekcijom „Poslednji džedaji“ 3D epizode!

U susret najiščekivanijem filmu godine, najpopularniji hor u Srbiji, Viva Vox, će ekskluzivno u bioskopu Cineplexx Delta City 13. decembra od 18:30 časova po prvi put uživo predstaviti fanovima planetarno popularnog hita najpoznatije numere iz Star Wars serijala. U jedinstvenom aranžmanu, samo svojim glasovima i uz pratnju beatbox-a, ovaj horski spektakl će otvoriti premijeru jedne od najpopularnijih filmskih franšiza u istoriji – „Star Wars: Poslednji Džedaji”.

Vidimo se, sila je na našoj strani!

Star Wars - Buđenje sile

Lucasfilm i reditelj vizionar Džej Džej Abrams udružili su snage da bi vas vratili ponovo u daleku galaksiju. „STAR WARS“ se vraća na veliki ekran sa filmom „STAR WARS – BUĐENJE SILE“.

Star Wars - Buđenje sile

Star Wars: Poslednji Džedaji

Rej je zakoračila u jedan veći svet u „Star Wars – Buđenje Sile“ i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom u sledećem poglavlju Star Wars sage.

Star Wars: Poslednji Džedaji