Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA NOVOG NASTAVKA FILMA „Mumija 3D"


Sreda, 7. jun, u 20:00h

Premijera legendarnog filmskog nastavka „Mumija” zakazana je za sredu, 7. jun!
Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Spektakularna, nova filmska verzija legende koja je fascinirala kulture širom sveta od nastanka civilizacije „Mumija 3D“, premijerno stiže u bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center 7. juna od 20 časova. Karte za ovaj uzbudljiv četvrti filmski nastavak su u prodaji na blagajni bioskopa.

Reditelj filma Aleks Kurcman na vrlo interesantan način u njemu oživljava čudovišta poput Drakule, Frankenštajna, lovca na vampire Van Helsinga i čudovišta iz Crne Lagune.

Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofija Butela) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donoci zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju. Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene lavirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svet bogova i čudovišta.

Tom Kruz predvodi glumačku ekipu uz mladu francusku glumicu Sofiju Butelu, koja tumači lik mumije, a u njemu glume i Anabel Volis, Džejk Džonson, Kortni B. Vons i Rasel Krou.

Obezbedite najbolja mesta na vreme, jer ovakvu legendarnu filmsku poslasticu morate doživeti među prvima!

Mumija

Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofija Butela) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donoci zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Mumija