Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA MALI ŠEF: PORODIČNI BIZNIS


SUBOTA, 4. SEPTEMBAR OD 17 ČASOVA

Premijera nastavka filma ,,Mali šef“ u Cineplexx 4D Delta City bioskopu.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nastavak animirane avanture, nominovane za nagradu Oskar ,,Mali šef“ iz 2017. godine, premijerno nam dolazi na veliko platno Cineplexx 4D Delta City bioskopa u subotu, 4. septembra od 17 časova.
Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti ... i inspirisati novi porodični posao.
Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

U sinhronizaciji ove sjajne animirane avanture učestvovali su Srđan Timarov, Milan Antonić, Nikola Vujović, Snežana Jeremić Nešković, Anđela Džaferović, Milena Živanović, Marko Marković, Ivana Knežević, Branislav Platiša, Sergej Bulatović i Darija Vračević.

Ne propustite premijernu projekciju filma i druženje sa glumcima koji su pozajmili glasove neodoljivoj družini u Cineplexx 4D Delta City bioskopu.

Ulaznice su u prodaji!

Mali šef - Porodični biznis

U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn/ DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Mali šef - Porodični biznis