Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

FERDINAND PREMIJERNO U CINEPLEXXU


Subota, 16. decembar

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove „Rio“ i „Ledeno doba“, na platno bioskopa Cineplexx Delta City premijerno od 16 časova stiže „Ferdinand”. Ne propustite da se družite sa glumcima koji učestvuju u sinhronizaciji, na čelu sa Aleksandrom Radojičićem. Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Bika Ferdinanda pamte svi koji su odrastali osamdesetih i ranije, kako sedi ispod svog omiljenog drveta i miriše cveće. Gde je on danas? Premijerno nam stiže u bioskop Cineplexx Delta City 16. decembra u 16 časova. Mališani, pripremite se za sjajnu avanturu o velikom biku sa još većim srcem. Premijeri će prisustvovati glumci koji učestvuju u sinhronizaciji na čelu sa mladim glumcem Aleksandrom Radojičićem, koji daje glas Ferdinandu.

Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba suditi nekom po njegovom izgledu. U originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmjuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

Pogledajte film pretpremijerno od 14. decembra u svim bioskopima Cineplexx, a u subotu nam se pridružite na premijeri u bioskopu Cineplexx Delta City uz druženje sa vašim omiljenim glumcima.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Ferdinand

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.

Cineplexx Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Ferdinand