Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA ,,DELFIN BERNI“


Premijera prelepog porodičnog filma ,,Delfin Berni“ zakazana je za subotu 8. jun u 17 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City sa posetom ekipe sinhronizacije.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Delfin Berni razgaliće srca mališana u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Dođite na premijeru koja se održava u subotu 8. juna u 17 časova i upoznajte ekipu sinhronizacije!

Radnja ove porodične avanture se odigrava na Floridi i donosi priču o bratu i sestri koji postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Kada Hana i Ivan otkriju da zli ljudi žele da unište plažu koja je dom njihovog novog prijatelja započinje njihova borba za očuvanje prirode i Bernijevog doma.

Ekipu sinhronizacije čine: Danko Đorđević, Sofija Trifunović, Peđa Damnjanović, Bojan Hlišć, Nataša Balog, Simona Ćirović, Zoran Stojić, Milan Zoričić, Marko Dolaš, Ivan Ivanov, Marko Dolaš, Miomira Dragićević, Veljko Trivunović, Stevan Uskoković.

Karte su u prodaji!

Delfin Berni

Radnja ove porodične avanture se odigrava na Floridi i donosi priču o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Delfin Berni