Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA ,,ALADIN"


SREDA, 22. MAJ, 18:30 ČASOVA

Premijera uzbudljive priče o šarmantnom Aladinu zakazana je za sredu 22. maj u 18:30 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City uz posetu ekipe sinhronizacije!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Premijerno u sredu 22. maja u 18:30 časova možete uživati u novom filmskom ostvarenju koje nam dolazi iz studija Dizni - ,,Aladin".
Uz baldahine, zamak i čarobnu atmosferu dočekajmo zajedno ekipu sinhronizacije u 18 časova, koja će se nakon projekcije obratiti publici.

Film ,,Aladin" je nestvarna priča o mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i prelepoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji ima uticaja na njihovu sudbinu.

Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživio je grad Agrabu, u kom se radnja ovog ostvarenja dešava.

Za naše najmlađe, ekipa sinhronizacije se pobrinula dočaravši im pesme i priču na savršen način. Glumačku ekipu koja će se družiti sa mališanima čine Marko Kon, Dejan Gladović, Milena Živanović, Irina Arsenijević, Dejan Dedić, Marko Marković, Inspektor Blaža i Milan Živadinović Billy.

Vidimo se!

Aladin

Film se prikazuje u originalnoj i sinhronizovanoj veziji!
Ukoliko ispod željenog termina projekcije nije oznaka ,,titl.“ radi se o sinhronizovanoj verziji filma.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Aladin