Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA „TAKSI BLUZ”


Romantična domaća komedija „Taksi Bluz”, reditelja Miroslava Stamatova, biće premijerno prikazana u sredu 16. januara od 21 čas u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Šarmatni i uzbudljivi „road movie", u kome glavnu ulogu tumači Andrija Milošević, biće prikazan premijerno u sredu 16. januara od 21 čas u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

U glavnim ulogama će se pored Andrije naći i: Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa,
a film je na redovnom repertoaru od 17. januara.

Taksi bluz

TAKSI BLUZ je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi „road movie".

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Taksi bluz