Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA „ROBIN HUD – POČETAK”


Nova verzija Robina Huda biće premijerno prikazana u sredu 28. novembra u 20 časova u svim bioskopima Cineplexx. Pogledajte uzbudljivu akcionu avanturu prepunu eksplozija, borbenih scena, ali I bezvremenske romantike.
Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Novi film o Robinu Hudu bavi se mladim danima poznatog lopova i otkriva detalje koji su Robina podstakli da se van zakona bori za nedužne. Kao mladić pun ideala odlazi u krstaški rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Robin i njegov zapovednik (Džejmi Foks) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja.

Ovaj epski lopov i ratnik već čitav vek tera filmadžije da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući reditelju Otu Baturstu.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Robin Hud - Početak

Ovaj epski lopov i ratnik već celi vek tera filmadžije da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući reditelju Otu Baturstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svetskih lokacija.

Robin Hud - Početak