Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA „LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA“


subota 10. mart u 16:00h

Čekamo vas u bioskopu Cineplexx Delta City, na svečanoj premijeri filma „Leo da Vinči: Misija Mona Liza” uz specijalan program i prisustvo dela glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U subotu 10. marta će najmlađi imati prilike da se na premijeri filma „Leo da Vinči: Misija Mona Liza”, koja je zakazana za 16:00 časova, a potom i u 16:20 časova u bioskopu Cineplexx Delta City zabave uz specijalan program i neodoljivi animirani film, koji će inspirisati kako mlađe, tako i one malo starije. Sve mališane očekuje mnoštvo kreativnih radionica već od 15 časova, dok će glumci koji su pozajmili glasove omiljenim junacima, pred početak filma pozdraviti publiku i poželeti im dobrodošlicu. Nakon projekcije, biće upriličeno druženje sa glumcima, potpisivanje postera, uz koktel osveženje za najmlađe!

Radnja filma smeštena je u gradu Vinčiju, u kome život prolazi mirno: mladi Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć druga Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra i podsmeva im se. Jednog dana Lizinu kuću zahvata iznenadni požar i njena porodica više ne može da plaća dugove. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

Glumci koji će prisustvovati premijeri su: Milena Živanović, Milan Antonić, Milan Tubić, Đorđe Divjak, Darija Vračević,Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Marko Marković, kao i producent filma Srdjan Čolić.

Karte su u prodaji, ne propustite neodoljivu avanturu Leo da Vinčija i zabavite se u bioskopu Cineplexx Delta City.

Leo Da Vinči: Misija Mona Liza

Život u gradu Vinčiju prolazi mirno: mladi Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć druga Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra i podsmeva im se.

Cineplexx Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Leo Da Vinči: Misija Mona Liza