Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA „JUŽNI VETAR”


UTORAK 23. OKTOBAR

Ekipa najiščekivanijeg domaćeg filma na premijeri u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centar!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nakon prikazivanja na Filmskim susretima u Nišu, na kome je osvojio čak četiri nagrade, film „Južni vetar” počinje svoj bioskopski život velikom premijernom projekcijom, zakazanom u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u utorak 23. oktobra. Oslikavajući drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, reditelj Miloš Avramović predstavio je život one generacije koja nije lično iskusila devedesete, ali su se tragovi ovih godina i te kako osetili u njihovim životima.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.
Fantastičnu glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev. Deo ekipe pozdraviće publiku u sali nakon premijerne projekcije u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Ekipa filma veliku pažnju je posvetila i muzici koja je posebno rađena kako bi upotpunila ovu nesvakidašnju akcionu dramu, koju potpisuju produkcija Bassivity izvođači kao što su Rasta, Senidah i Coby.

Karte za premijernu projekciju u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u prodaji su na blagajni bioskopa.


Južni vetar

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Južni vetar