Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

TOR RAGNAROK PREMIJERNO U BIOSKOPIMA CINEPLEXX


Sreda,01. novembar u 20:00h

„Tor: Ragnarok” gromoglasno stiže u bioskope Cineplexx i to premijerno u sredu 1. novembra od 20 časova. Munjevito rezervišite svoje karte za premijerno prikazivanje superherojskog filma, jer Tor vas čeka!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Nakon velikog uspeha koji je ostvario film „Tor: Mračni svet” iz 2013. godine, stiže nam i treći nastavak Tora koji se zove „Ragnarok", u režiji novozelanđanina Taike Vaititija, koji će premijerno biti prikazan u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u sredu 1. novembra od 20 časova.

Zanimljivo je da je ovo sedamnaesti nastavak u seriji filmova iz Marvelovog filmskog univerzuma. Za produkciju filma je zaslužan Kevin Fajgi. Scenarista je Erik Pirson po stripu Tor autora Stena Lija, Džeka Kirbija i Larija Libera i filmskoj priči Krejga Kajla, Kristofera Josta i Erika Pirsona. Muziku je komponovao Mark Madersbaug.

U filmu „Tor: Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele. Ali najpre je potrebno da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom. Kada se nordijski bog munje udruži sa Brusom Banerom (Hulkom), ovaj dvojac će se naći na udaljenim svemirskim planetama.
U ovoj fenomenalnoj akcionoj avanturi, koja nam dolazi iz Marelovog univerzuma, naslovnu ulogu tumači Kris Hemsvort, a u ostalim ulogama su Tom Hidlston, Kejt Blančet, Idris Elba, Mark Rafalo i Entoni Hopkins.
Munjevito rezervišite svoje karte za premijerno prikazivanje superherojskog filma, jer Tor vas čeka!

Tor: Ragnarok

U Marvelovom filmu „Tor - Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.

Tor: Ragnarok