Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA RALF RASTURA INTERNET


SUBOTA, 29. DECEMBAR, 18 ČASOVA, CINEPLEXX DELTA CITY

Iz studija Dizni i mašte reditelja Fila Džonstona i Riča Mura premijerno nam stiže sjajna animirana avantura!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Razbijač Ralf u novoj misiji spašavanja igrice svoje najbolje prijateljice, biće premijerno prikazan u subotu, 29. decembra od 18 časova u bioskopu Cineplexx Delta City. Nakon premijerne projekcije, gostima bioskopa pokloniće se i ekipa koja je radila na sinhronizaciji ovog animiranog filma.

U animiranoj avanturi „Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike. Junakinje virtuelnog sveta su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta “BuzzzTube” i Šenk, žestoki vozač iz auto-igrice, mesta koje je Venelopa tako iskreno zavolela, pa se Ralf plaši da može izgubiti jedinog prijatelja koga je ikada imao.

Likovima u filmu glasove su pozajmili: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain i mnogi drugi, a režiju sinhronizacije potpisuje Vladimir Petrović.

Ulaznice su u prodaji!

Ralf rastura internet - Razbijač Ralf 2

SINHRONIZOVANO!
U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Ralf rastura internet - Razbijač Ralf 2