Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA DŽUDI


SREDA, 23. OKTOBAR OD 20 ČASOVA

Pogledaj Rene Zelveger u ulozi Džudi Garland premijerno u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Karte su uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina (i još dve nominacije za filmove Dnevnik Bridžit Džouns i Čikago) tumači lik holivudske ikone Džudi Garland u istoimenom filmu. U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pesama, uključujući i legendarnu pesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow).

Film prati priču Džudi Garland, koja stiže u London 1968. na rasprodatu seriju koncerta u čuvenom klubu Talk of the Town, u kojem će održati i svoj poslednji koncert. 30 godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je upomene na svoje izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?

Džudi je oda nezaboravnom glasu, njenoj želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone. Ne propusti da na velikom platnu pogledaš premijerno ostvarenje Džudi, sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi, pod rediteljskom palicom Ruperta Golda.

Karte su uskoro u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Džudi

Džudi je oda nezaboravnom glasu, njenoj želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Džudi