Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA „BERI SIL – AMERIČKI ORIGINAL“


Sreda, 30. avgust u 20:00h

Premijera internacionalne vratolomije „Beri Sil: Američki original” zakazana je za sredu 30. avgust u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa početkom od 20 časova. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Premijera internacionalne vratolomije zasnovane na neverovatnim, istinitim događajima „Beri Sil: Američki original” zakazana je za sredu 30. avgust u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa početkom od 20 časova. Karte za ovaj uzbudljivi triler su u prodaji na blagajni bioskopa.

U filmu „Beri Sil - Američki original“, Tom Kruz ponovo sarađuje sa rediteljem filma „Na rubu vremena“, Dagom Limanom, koji je poznat po filmovima: Bornov Identitet, Gospodin i Gospođa Smit. Film prikazuje događaje Berija Sila, prevaranta i pilota koga iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji. Ovaj film odiše dinamikom i neprestanom akcijom veštog junaka, koji će vas iznenaditi svojim poduhvatima, zasnovanim na istinitim događajima.

Pored Toma Kruza, uloge u filmu tumače i: Donal Glison, Sara Rajt, E. Rodžer Mičel, Džes Plemons, Lola Kirke, Alehandro Eda, Benito Martinez, Kejleb Landri Džouns i Džejma Mejs.

Kupite karte na vreme i ekskluzivno pogledajte ovaj neverovatni akcioni filmski hit! Čekamo vas!

Beri Sil - Američki original

U filmu „Beri Sil - Američki original“, Tom Kruz ponovo sarađuje s rediteljem filma „Na rubu vremena“, Dagom Limanom (Bornov Identitet, Gospodin i Gospođa Smit), u ovoj internacionalnoj vratolomiji zasnovanoj na neverovatnim (i istinitim) poduhvatima Berija Sila, prevaranta i pilota kog iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Beri Sil - Američki original