Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma “Borg I Mekinro”


Sreda,27. septembar u 20:00h

Film švedskog reditelja Janusa Metza Pedersona koji je otvorio ovogodišnji filmski festival u Torontu, “Borg I Mekinro” premijerno dolazi na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu, 27. septembra od 20 časova.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Švedski film koji je otvorio jedan od najprestižnijih filmskih festivala u svetu, premijerno će kod nas biti prikazan u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu 27. septembra od 20 časova.
Film nam donosi priču o ikoni belog sporta Bjornu Borgu i njegovom najvećem rivalu Džonu Mekinrou, prateći razvoj karijera ove dve teniske legende. Film se fokusira i na njihovom rivalitetu, čiji je vrhunac bio za vreme čuvenog finala Vimldona 1980. godine. Bio je to rivalitet dva apsolutno različita temperamenta. Borg je bio dešnjak, stoik i smiren, Mekinro, levoruk, usijane glave i naprasit. Zahvaljujući njima tenis je početkom 80-tih godina doživeo procvat, a njihovi mečevi ostaće upamćeni kao klasici.
Glavne uloge u filmu tumače Sverir Gudnason, jedna od najvećih mladih filmskih zvezda Švedske i američki glumac Šaja Labaf.

Film je sniman na lokacijama u Pragu, Monaku i Švedskoj, a do sada je prodat u preko 150 zemalja, uključujući Francusku, Veliku Britaniju, Nemačku, Španiju, Italiju ali i Srbiju.

Karte za premijeru filma “Borg i Mekinro” uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Borg i Mekinro

Film prati razvoj karijera dve teniske legende Bjorna Borga i Džona Mekinroa, i fokusiran je na njihov rivalitet čiji je vrhunac bio za vreme čuvenog finala Vimbldona 1980.godine.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Borg i Mekinro