Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA “MALCI 2 – GRUOV POČETAK“


SUBOTA, 25. JUNA
OD 18:00 I 18:30 ČASOVA


Premijerno u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nastavak najzabavnije animirane avanture biće premijerno prikazan u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu, 25. juna. Od 18:00 časova moći ćete da uživate u sinhronizovanoj projekciji filma, a od 18:30 časova u IMAX titlovanoj projekciji.

U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru (Alan Arkin), Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro (da tako kažemo), a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi, Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja.

Cineplexx Galerija Belgrade bioskop će u subotu, 25. juna biti u bojama vaših omiljenih Malaca, sa kojima ćete moći i da se slikate. Takođe, za premijeru filma koji će sigurno oduševiti gledaoce svih uzrasta, pripremili smo piće dobrodošlice. Povedite vaše najmlađe i ne propustite priliku da među prvima pogledate ovu zanimljivu avanturu i nasmejete se od srca.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Malci 2 - Gruov početak

Ovog leta, najveća animirana franšiza svih vremena i globalni kulturni fenomen predstaviće nam do sada neispričanu priču “MALCI 2: GRUOV POČETAK”, o dvanaestogodišnjem dečaku koji mašta da postane najveći super-zlikovac na svetu.

Cineplexx Galerija Beograd:

Ovaj događaj je prošao.

Malci 2 - Gruov početak