Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA LETNJE AVANTURE „ČUVARI PLAŽE”


Sreda, 31. maj, u 20:00h

Premijera dugo očekivane letnje filmske avanture „Čuvari plaže” zakazana je u sredu 31. maja.
Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Premijera dugo očekivane letnje filmske avanture „Čuvari plaže” zakazana je u sredu 31. maja u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center sa početkom od 20 časova. Karte za ovu pravu letnju uzbudljivu komediju su u prodaji na blagajni bioskopa.

Nadolazeća filmska ekranizacija serije „Čuvari plaže”, donosi nam pravo uživanje uz morske talase i neverovatnu spasilačku ekipu u akciji.

Film prati predanog, „opasnog”, popularnog i voljenog Miča Bjukenona, vođe čuvara plaže u zalivu u Majamiju. Iako zaliv izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Miča da pomisli kako je njegov voljeni zaliv u velikoj opasnosti. Jasno, Mič bi sve to mogao sam rešiti, ali ovaj put je prinuđen da sarađuje s mladim i bahatim spasiocem Metom. Zajedno, oni će razotkriti lokalni kriminalni plan koji preti da uništi budućnost zaliva.

Dvejn Džonson, svima poznat kao Rok, glumiće planetarno popularnog Miča, glavng čuvara koji mora da se pobrine da njegova služba nastavi sa radom, a pridružiće mu se i Zak Efron, miljenik ženske publike u ulozi Meta.

Uz njih, spasioce će glumiti Aleksandra Dadario, Keli Rorbah, Prijanka Čopra, Ilfeneš Hadera, Džon Bas, Hanibal Bures, Belinda Peregrin. U filmu im se pridružuju i Pamela Anderson i Dejvid Heselhof, koji su svima poznati kao deo ekipe spasilačke službe.

Obezbedite najbolja mesta na vreme, jer ovakvu filmsku poslasticu morate doživeti među prvima!

Čuvari plaže

„Čuvari plaže“ prate odanog spasioca Miča Bjukenona (Džonson) dok se sukobljava s drskim novim regrutom (Efron).

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Čuvari plaže