Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA ANIMIRANOG FILMA ,,PARK ČUDESA”


SUBOTA, 13. APRIL, 17:30 ČASOVA

Svima koji vole da maštaju predstavljamo čarobni zabavni park, premijerno u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u društvu ekipe sinhronizacije.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Animirana avantura, u sinhronizovanoj verziji oduševiće mališane, a roditelje podsetiti kako je provesti dan maštajući. Premijera je zakazana za subotu, 13. april u 17:30 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Publiku će nakon prikazivanja filma pozdraviti glumci koji su dali glasove fantastičnim junacima.

Uzbudljiva priča o devojčici Džun i zabavnom parku koji je stvorila kao i družini koju je upoznala, razgaliće srca i odraslih i dece. Džun, devojčica hrabrog srca, podsetiće nas nas koliko je prijateljstvo važno u trenucima kada zabavni park počne da se urušava.

Glasove su pozajmili: Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerinić, Srđan Timarov, Marko Živić, Đorđe Stojković, Paulina Manov, Slobodan Stefanović, Dimitrije Nikolić, Dragan Vujić, Milan Antonić, Dušica Novaković...

Karte su u prodaji!

Park čudesa

SINHRONIZOVANO!
Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u “PARKU ČUDESA”.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Park čudesa