Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3

NEDELJA, 10. MART OD 12 DO 17 ČASOVA

Krenite na putovanje kroz skrivene svetove i budite deo avanture veće od samog života na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Treći nastavak jedne od najomiljenijih animiranih avantura svih vremna, stiže nam u okviru Porodičnog dana, zakazanog za nedelju 10. mart od 12 do 17 časova u svim biosopima Cineplexx! Uživajte u programu inspirisanom neodoljivim glavnim junacima ove epske avanture koja ostavlja bez daha! Uz svaku kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon magazin za decu „Mali Politikin zabavnik” i DVD crtaće.

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!
Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla, učestvovali su Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić i Željko Maksimović.

Ne propustite Porodični dan u svim bioskopima Cineplexx, jer možda nekada i vi pronađete zmaja

Aladin i leteći ćilim

SINHRONIZOVANO!
Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom.

Aladin i leteći ćilim

Grinč

SINHRONIZOVANO!
Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

Grinč

Kako da dresirate svog zmaja 3

SINHRONIZOVANO!
Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati.

Kako da dresirate svog zmaja 3

Ko se boji vuka još

Film se prikazuje u okviru 15. KIDS FEST-a!

Ko se boji vuka još

Lego film 2

Malo koji film je toliko oduševio kako publiku, tako i kritiku kao 2014. godine 'Lego film'. A sad nam stiže i drugi deo.

Lego film 2

Mala gospođica Dulitl

SINHRONIZOVANO!
Svetska poznata dečja knjiga “Liliane Susewind” književnice Tanje Števner je napokon dobila i svoju ekranizaciju u režiji Joakima Mazaneka.

Mala gospođica Dulitl

Povratak Meri Popins

Kada se izgubite, dobro zapamtite čarolija se uvek vraća.

Povratak Meri Popins

Ralf rastura internet - Razbijač Ralf 2

SINHRONIZOVANO!
U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu.

Ralf rastura internet - Razbijač Ralf 2