Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

POKLANJAMO DRES MVP LEGENDE


17. I 18. JUL

Ovog vikenda poseti omiljeni Cineplexx bioskop, pogledaj ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“ i možda baš ti postaneš vlasnik dresa LeBrona Džejmsa!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Odaberi svoj omiljeni Cineplexx bioskop ovog vikenda, pogledaj Šašavu družinu i LeBrona Džejmsa kako dominiraju terenom u filmu ,, Svemirski basket: Novo nasleđe“ i možda baš ti poneseš kući dres ove košarkaške legende. Ako si ikada sanjao da postaneš član Lejkersa i NBA lige, ovo je prava prilika da bar na trenutak saznaš kakav je osećaj.

Ovaj vikend ćemo provesti u znaku basketa i dobrog druženja, kao što to i nalaže ekipa filma.
LeBron Džejms, Duško Dugouško, patak Dača, Tviti, Gica Prasić, ptica Trkačica, Pera kojot i zečica Lola Će ti dati besplatne savete i trikove na velikom platnu Cineplexx bioskopa kako bi što spremniji upao na teren i totalno izdominirao.

U originalnoj , ali i sinhronizovanoj verziji, pogledaj igrano-animirani film ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“ koji postavlja nove standarde zabave i ljubavi. Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Džejms Lebron, i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru. Vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovane Šašave družine, LeBron mora da ih odvede kući na sigurno. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.
Film je dostupan u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, a glasove našim junacima iz Šašave družine daju Gordan Kičić, Sara Jo, Marko Marković, Nemanja Blažić Tricky i drugi.

Dođi da bodrimo igrače na velikom platnu koji nikad ne gube, a oni će pokloniti dres onome ko ih je najstrastvenije podržavao i navijao za njih!

*Broj dresova je ograničen i biće podeljeni na nasumično odabranim projekcijama

Svemirski basket

Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom.

Svemirski basket