Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

POGLEDAJ FILM I PREUZMI POKLON


25 – 27. JUN

Pogledaj ,,Paklene ulice 9“ ili „Telohranitelj mafijaševe žene“ u Cineplexx Niš bioskopu i preuzmi svoj poklon!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Cineplexx Niš bioskop pripremio je poklone za sve one koji od petka 25. juna do nedelje 27. juna pogledaju film ,,Paklene ulice 9“ ili ,,Telohranitelj mafijaševe žene“.

Kupi karte na blagajni i preuzmi svoj poklon, oni koji svoje ulaznice kupuju putem aplikacije CineplexxRS preuzimaju svoj poklon u bioskopu uz pokazivanje potvrde o kupovini.


Vin Dizel i ekipa ispisuju istoriju ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada. Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti. Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob.

Rajan Rejnolds, Salma Hajek, Semjuel L. Džekson, Morgan Friman, Antonio Banderas i Dragan Mićanović u urnebesnoj komediji ,,Telohranitelj mafijaševe žene“. Najsmrtonosniji čudni par na svetu - telohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd - ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.

Paklena akcija ili urnebesna komedija, izbor je na tebi. Dva sjajna naslova na repertoaru i pokloni uz kupljene ulaznice povod su za savršeni produženi vikend u Cineplexx Niš bioskopu. Vidimo se!

Karte su u prodaji!

Paklene ulice 9

Film “PAKLENE ULICE 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Paklene ulice 9

Telohranitelj mafijaševe žene

Najsmrtonosniji čudni par na svetu - telohranitelj Majkl Brajs i ubica Darijus Kinkejd - ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Telohranitelj mafijaševe žene