Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PIKSAR I DIZNI U 4D SALI!


Pozivamo te na putovanje, na kome ćeš saznati šta je to što nas činim onim što jesmo, od ulica Njujorka do kosmičkog kraljevstva uz MX4D efekte.
Dobićeš odgovore na večna pitanja u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima!

detalji

Očekuj predivne tonove džez muzike koji će krasiti ovo proputovanje duše od kosmosa do zemlje, pa preko 4D sale Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa. Zvuk trube, klavira i pevanje prelepe muzičarke zanjihaće tvoje sedište, a potom te i uljuljkati i pripremiti za ono što sledi.

Nemaš sposobnost da letiš, a duše po svemu sudeći to umeju, pa kako si mislio da je pratiš i saznaš odgovore na sva svoja pitanja? E pa mi smo mislili na sve. Naše 4D sedište ima sposobnost bezbednog letenja do najudaljenijih mesta kosmosa, pa sve do mesta zvano ,,Veliko pre“. ,,Veliko pre“ je prostor u kome žive dušice, da dobro si čuo, a odakle dolaziš ti, pa i mi, kao i sve naše osobine, začkoljice i interesovanja pre samog dolaska na planetu Zemlju. Ovo čarobno mesto ima i svoj miris koji podseća na proleće, što ćemo se potruditi da ti dočaramo uz naše efekte. A dok budeš sletao sa ,,Velikog pre“ u Njujork duvaće vetar i biće intenzivnog strujanja vetra što će naša 4D sala učiniti zaista realnim.

Film ,, Duša“ će te naučiti da je život prepun mogućnosti i da kad posmatraš stvari iz pravog ugla može izgledati baš kako treba, poput nežnih balončića od sapunice u 4D sali. I da, otkrićemo ti tajnu, mnogo je zabavno biti duša, jer udarac šamara ne boli, a pojam gojenja je takođe nepoznat.

Film ,, Duša“ savetuje da ne propuštaš radosti života, zato poseti Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskop, jer su upravo oni jedni od njih. O hrskavim kokicama bolje da ne pričamo, već i sam znaš da je to jedna od većih radosti života!

Dođi na zajedničko radovanje!