Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE PREMIJERA


SUBOTA, 22. DECEMBAR U 16 ČASOVA

Ne propustite premijeru animiranog filma o nestašnom dečaku koji leti i nikada ne stari u bioskopu Cineplexx Delta City!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Omiljeni likovi mnogih generacija dolaze nam na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City, premijerno u subotu 22. decembra u 16 časova. Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London? Pogledajte premijerno novu avanturu najomiljenijeg večnog dečaka u potrazi za Magičnom knjigom Nedođije.

Sjajna glumačka ekipa koja je radila na sinhronizaciji ovog filma, družiće se sa posetiocima bioskopa Cineplexx Delta City u subotu na premijernoj projekciji filma. Među glumcima koji će pozdraviti mališane i njihove pratioce naći će se naša poznata glumica fantastičnih glasovnih mogućnosti Jelena Gavrilović u ulozi Zvončice, koja je otpevala i uvodnu numeru ovog filma. Đorđa Stojkovića slušaćemo u ulozi Petra Pana, a Milana Gromilića kao legendarnog Kapetana Kuku, a Anju Mit kao Zvončicu. U ostalim ulogama živopisnih likova slušaćemo Miroljuba Turajliju, Dragana Vujića Vujketa, Ljubišu Dinčića, Zdravka Savića, Dušicu Novaković, Marka Markovića, Nikolu Šurbanovića i Jelenu i Teodoru Radović.

Izgubljeni dečaci su Dimitrije Nikolić, Sava Stanisavljević, Sergej Čolović, Andrej Filipović, Milan Jevđenijević i Isidor Čolović. Rediteljka sinhronizacije je Dušica Novaković.

Ulaznice u prodaji!

Petar Pan i magična knjiga nedođije

SINHRONIZOVANO!
Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Petar Pan i magična knjiga nedođije