Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PARTIJA DŽUMANDŽIJA U MX4D SALI!


OD ČETVRTKA, 12. DECEMBRA

Upusti se u video igru ,,Džumandži“, prelazi nivoe i sačuvaj sve živote uz 4D efekte. Igrica postaje stvarnost u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopu!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Oseti kako je biti heroj u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada 4D sali. Koliko god igra ,,Džumandži“ bila opasna i nepredvidiva, provod i porast adrenalina su zagarantovani. Uplovi 4D sedištem u avanturu na koju kreću junaci u filmu „Džumandži-Sledeći nivo“. Postani jedan od avatara, možda budeš brz i snažan poput Spensera ili spor i nizak kao Fridž.

Pomeranje sedišta dočaraće ti bežanje od životinja koja naseljavaju džunglu, efekat golicanja će približiti probijanje kroz lijane, dok će te miris prirode preneti u sred divljine. Istraži nepregledne delove pustinje vožnjom avionom, a vetar i miris motora biće zaista tvoja realnost.
Bežanje od nojeva, dok velikom brzinom vožiš bagi je avantura koja je obavezna u 4D sali uz projekciju filma „Džumandži-Sledeći nivo“. Na putu ka rešenju i izlasku iz igrice, dok avatarima preostaje jedan život, put će preprečiti provalija, a jedini izlaz su trošni mostići. Perfektna slika na platnu prikazaće o kakvoj opasnosti je reč, dok će zvuk upotpuniti doživljaj divljine i opasnih bića koje vrebaju sa svih strana.

Pored spasilačke misije, ova priča govori i o prijateljstvu i ljubavi, kao i o tome kako izgleda kada se sa svojim dedom nađeš u sred kompjuterske igre. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj.

Budi hrabar i pridruži nam se u misiji „Džumandži-Sledeći nivo“!

Džumandži - Sledeći nivo

U filmu Džumandži ekipa se vratila, ali su se pravila igre promenila.

Džumandži - Sledeći nivo