Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PAKLENO VEČE @CINEPLEXX


PETAK 11. JUN U 20 ČASOVA

Cineplexx bioskopi će pripremiti sve da se osećaš kao da si deo paklene ekipe.
Poseti nas 11. juna i pored sjajnog filma ,,Paklene ulice 9“ provedi nezaboravno veče!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Pakleno veče @Cineplexx znači da će vladati atmosfera kao da je sve spremno za paljenje brzih automobila, driftovanje i jurnjavu po ulicama Cineplexx bioskopa. Da li si spreman za ludu vožnju?

Pakleno veče koji će se održati 11. juna u 20h u svim Cineplexx bioskopima
će nam prikazati neponovljivu glumu Vin Dizela, dobitnice Oskara Helen Miren, Šarliz Teron, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa “Ludakrisa” Bridžisa, Džordana Brustera, Natali Emanuele i Sunga Kanga, zajedno sa Kurtom Raselom, a pojaviće se i dobitnica Gremi nagrade, Kardi Bi.

A imaćemo i to zadovoljstvo da pogledamo neverovatne borbe, najbrže automobile, avione, oružja poslednje generacije koja imaju neverovatnu moć.

Pored toga, veče ćemo upotpuniti poklonima naših partnera koji će obezbediti osveženje, mogućnost da razvijemo dodatno fizičku snagu, ali i pružimo specijalan tretman našim automobilima.

Fit Pass je pripremio za sve posetioce vaučere koji obezbeđuju 50% popusta na premium paket, kao i jedno poklon iznenađenje po bioskopu.

Za uvek glatku i nežnu kožu svi posetioci će dobiti NIVEA MEN Sensitive Shaving Foam mini poklon.
Heineken 0.0
će obezbediti osveženje kako bismo što spremniji pogledali ,,Paklene ulice 9“.
A vašim automobilima će dodatnu energiju pružiti Total ulja, koji daruju dva vaučera po bioskopu, kao i Petrol pumpe koje će obezbediti gorivo za dva vozila.

A spremili smo i rekvizite uz pomoć kojih ćeš napraviti originalan selfi, a tu će biti i naš fotograf za još bolje fotke.

Kada su pitali Doma, glavnog lika filma kako želi da se ova akcija i igra odigraju, odgovorio je samo kratko: ,,Brzo“. Zato očekuj puno akcije, energije, zabave i do sad neviđenih vratolomija jer nas ova ekipa uvek šokira, čak i kad pomislimo da to više nije moguće.

Obrni jedan lud i brz krug po Cineplexx bioskopu!

Paklene ulice 9

Film “PAKLENE ULICE 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

Paklene ulice 9