Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PAKLENI IZAZOV UZ HOBSA I ŠOA


27. i 28. jul od 12 do 21h

Okupi tročlanu ekipu i dođi u UŠĆE Shopping Center na PAKLENI IZAZOV na poligonu Sportske akademije Kočović inspirisan filmom ,,Paklene ulice: Hobs i Šo“! Nagrađujemo najbolje!

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Imaš super ekipu sa kojom treniraš i misliš da možeš da se suočiš sa PAKLENIM IZAZOVOM? Dođite u UŠĆE Shopping Center (centralni trg) 27. ili 28. jula od 12 do 21h i uz smernice profesionalnih trenera Sportske akademije Kočović savladajte naš poligon i osvojite nagrade! Mi smo spremni za film ,,Paklene ulice: Hobs i Šo“. Da li ste spremni i vi?

Veslanje, iskoraci, skakanje, sklekovi, za svakoga po nešto! Uz trenere Sportske akademije Kočović bićete u sigurnim rukama, vaše je da pokažete brzinu i timsku igru.

Sve učesnike očekuju pokloni, a za najbolje pripremili smo mesečne članarine u Sportskoj akademiji Kočović, Under Armour poklone i naravno bioskopske ulaznice za prvi Action Night 1. avgusta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Partneri događaja su Cineplexx, Taramount, Sportska akademija Kočović, UŠĆE Shopping Center, Under Armour i Rexona.

Prijavljivanje možete izvršiti na licu mesta kod naših trenera, ili putem društvenih mreža bioskopa Cineplexx i Taramount filma. Potrebno je navesti imena članova tročlane ekipe. U tročlanoj ekipi filma su Hobs, Šo i Hati, a tebi ostavljamo izbor svoje ekipe za koju misliš da je najbolja. Momci i devojke, vidimo se!

Srećno svim učesnicima!

Paklene ulice - Hobs i Šo

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Paklene ulice - Hobs i Šo