Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PAKLENE ULICE 9 DOLEĆU U CINEPLEXX BIOSKOPE!


OD ČETVRTKA, 10. JUNA

Vrhunske trke automobila, aviona, vozova i letećih kola biće prikazane u najnovijem delu sage koja traje skoro dve decenije- Paklene ulice 9: Paklena saga. Novo delo Džastina Lija pretpremijerno od 10. juna u Cineplexx bioskopima.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

,,Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti“ je jedan od razloga zašto se Dominik, Leti, Mia, Roman, Tej i Remzi opet udružuju. Od 10. juna počinje pretpremijerno prikazivanje najnovijeg nastavka sage koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta. Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa ili putem CineplexxRS aplikacije.

Paklene ulice 9 će udružiti snage nama poznatih likova koji će nam prikazati veštine i umeće koje ih neosporno čine najbržim timom sa velikog platna. Okupiće ih zajednički cilj da spreče opasnost koje preti uništenju sveta. Sa njihovom snagom i brzinom ćemo se najbolje upoznati u bioskopskoj sali koja će prikazati automobile koje lete, a ujedno najnovije oružje protiv neprijatelja u filmu Paklene ulice 9: Paklena saga.

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).

PAKLENE ULICE 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

U filmu glume Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang, zajedno sa Kurom Raselom i dobitnicama Oskara Helen Miren i Šarliz Teron. Takođe pojavljuje se i superstar, dobitnica Gremi nagrade, Kardi Bi, kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.

Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa ili putem CineplexxRS aplikacije.

Paklene ulice 9

Film “PAKLENE ULICE 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

Paklene ulice 9