Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Oskar revija u Cineplexxu

26. FEBRUAR – 4. MART

Ne propustite priliku da na velikom platnu pogledate svoje favorite za nagradu Oskar.

Ovaj događaj je prošao.

detalji


U okviru revije filmova nominovanih za prestižnu nagradu Oskar, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš biće prikazano četrnaest filmova koji su u trci za ovogodišnjeg pobednika u nekoj od selekcija. Ukoliko ste propustili ili biste ponovo da ispratite svog favorita, idealna prilika su udobne sale i veliko platno bioskopa Cineplexx.

Ekskluzivno, samo u okviru Oskar revije u bioskopima Cineplexx biće prikazani filmovi „Fantomska nit” i „Şkrivena ljubav”.

Pogledajte brilijatnog Gerija Oldmana u filmu „Najmračniji čas”, u ulozi Vinstona Čerčila, za koju je već dobio nagradu Zlatni globus.

Ratna drama „Dunkirk” Kristofera Nolana vraća se na veliko platno i u trci je za najbolji film godine. U okviru revije, biće prikazano i veoma iščekivano ostvarenje Giljerma del Tora „Oblik vode", koje vodi po broju nominacija ove godine, u čak trinaest kategorija.

Pored ovih, filmovi koje možete pogledati u okviru Oskar revije su: „Blejd Raner 2049”, „Doušnik”, „Cena života” koji je doživeo veliki uspeh u bioskopima širom sveta pa i kod nas, „Skver”, „Viktorija i Abdul”, istinita i dirljiva priča o jednom neobičnom, ali iskrenom prijateljstvu, „Ja, Tonja” priča o napadu na mladu američku klizačicu koja je šokirala javnost.
Tu su i filmovi „Lady Bird”, „Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju” i „Beži”.

Vidimo se na Oskar reviji u omiljenom bioskopu Cineplexx!

Beži!

Iz studija Univerzal i producentske kuće Blumhaus stiže nam psihološki triler BEŽI! u kome mladi Afroamerikanac ide u posetu porodici svoje devojke belkinje, gde će ubrzo otkriti pravi, skriveni razlog, njihovog poziva.

Beži!

Dunkirk

Drama iz Drugog svetskog rata, a radnja filma se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Dunkirk 1940. godine.

Dunkirk

Viktorija i Abdul

Neverovatna istinita priča o neočekivanom prijateljstvu u poznim godinama vladavine kraljice Viktorije (oskarovka Džudi Denč).

Viktorija i Abdul

Blejd Raner 2049.

Trideset godina nakon događaja iz prvog dela, novi blejd raner, policajac K (Rajan Gosling) otkriva davno skrivenu tajnu koja bi mogla da ono što je ostalo od društva pretvori u haos.

Blejd Raner 2049.

Doušnik

Dvoje najslavnijih glumaca svoje generacije, trostruka Oskarovka Meril Strip i dvostruki Oskarovac Tom Henks po prvi put zajedno u istorijskoj političkoj drami Stivena Spilberga.

Doušnik

Najmračniji čas

Najmračniji čas je uzbudljiva i inspirativna istinita priča koja počinje uoči Drugog svetskog rata, kada Vinston Čerčil (Geri Oldman, nominovan za Oskara) samo nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva, mora da se suoči sa jednom od svojih najturbulentnijih i najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Nemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda.

Najmračniji čas

Cena života

Ridli Skot nam donosi istinitu priču o naftnom tajkunu Džon Pol Getiju koji je pregovarao za život svog unuka, škrto se držeći za svaki cent.

Cena života

Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju

Оčajna zbog nesposobnosti lokalnih vlasti da uhapse počinioca ubistva njene kćeri, jedna majka ih lično izaziva u javnosti.

Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju

Lady Bird

Lepa i emotivna filmska priča o avanturama mlade žene koja godinu dana živi u severnoj Kaliforniji.

Lady Bird

Skrivena ljubav

Film će biti prikazan samo u okviru Oskar revije filmova i neće kasnije biti na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx.
17-godišnji Elio provodi leto veoma opušteno sa svojim roditeljima u jednom italijanskom selu. Uzbuđenje dolazi u obliku visokog, preplanulog američkog pomoćnika istraživača Olivera koji je došao u zemlju da radi s Eliovim profesorom i ocem.

Skrivena ljubav

Fantomska nit

Film će biti prikazan samo u okviru Oskar revije filmova i neće kasnije biti na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx.

Fantomska nit

Skver

Film „Skver“ švedskog reditelja Rubena Ostlunda dobitnik je jednog od najvećih priznanja ove godine – Zlatne palme na Kanskom festivalu. Otkačena i na momente urnebesna satira o svetu savremene umetnosti i muzeja postavlja pitanja o podeljenosti društva uzimajući u obzir ličnu odgovornost i humanost.

Skver

Oblik vode

Film predstavlja priču o ljubavi neme žene i neobičnog stvorenja.

Oblik vode

Ja, Tonya

Tonja Harding, klizačica umetničkog klizanja koja se penje visoko na američkim turnirima klizanja, upadne u probleme kada joj se u život vrati bivši muž.

Ja, Tonya