Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ODGLEDAJ FILM „KINGSMAN: ZLATNI KRUG“ I PREUZMI SVOJ POKLON


Pogledaj nastavak o tajnoj špijunskoj organizaciji „Kingsman: Zlatni krug“ u svim bioskopima Cineplexx i preuzmi svoj ekskluzivni poklon iz filma.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Da li si na strani Statesmana ili Kingsmana? Novi nastavak o tajnoj špijunskoj organizaciji Kingsman, „Kingsman: Zlatni krug” dolazi nam u bioskope Cineplexx, a mi smo za sve fanove tajne službe pripremili specijalno iznenađenje.

Odgledaj film u svim bioskopima Cineplexx među prvima i možeš da osvojiš ekskluzivan poklon iz filma. Uživaj gledajući svoje junake u najnovijem nastavku i preuzmi specijalan poklon.

U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom „Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Glavne uloge u filmu tumače Teron Edžerton i Kolin Firt, a pridružuje im se Džulijen Mur, Čening Tatum, Hale Beri, Džef Bridžis, Vini Džons I Elton Džon.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

*Pokloni važe do isteka zaliha

Kingsman: Zlatni krug

„Kingsman: Tajna služba“, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto.

Kingsman: Zlatni krug