Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

OASIS NA VELIKOM PLATNU CINEPLEXX BIOSKOPA


23. septembar od 20:00 časova

Proživi najpoznatiji koncertni događaj 90-ih.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Da li se sećate hitova ,,Columbia“, ,,Champagne Supernova“ i drugih? Proživite ponovo doba 90-ih i pesme benda Oasis u dugoočekivanom dokumentarnom filmu ,,Oasis Knebworth 1996“ koji će biti prikazan u Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx Niš bioskopima 23. septembra u 20:00 časova.

Ovaj dokumentarni film slavi poseban odnos između benda Oasis i njihove publike. Film je ispričan kroz poglede obožavalaca i izgrađen na temelju opsežnih i nikada ranije viđenih arhivskih koncerata i snimaka u pozadini, sa dodatnim intervjuima sa bendom i organizatorima koncerata.


Izlazeći iz ’80 -ih, raspoloženje nacije se menjalo. Ponovni kulturni preporod u umetnosti i kulturi doveo je do hladne Britanije. U svom meteorskom usponu, Oasis je predstavio novi optimizam. Dve kratke godine bile su potrebne da od benda sa imanja u Mančesteru postanu jedan od najvećih bendova na svetu.
Čuveni koncerti benda Oasis 11. i 12. avgusta 1996. godine, rasprodati su za manje od jednog dana, a 250.000 njihovih obožavatelja okupilo se u Knebworth Parku kako bi uživali u muzici benda. Koncerti u Knebvorth parku bili su vrhunac uspeha benda ,,Oasis“ i simbol udruživanja jedne generacije.

Od pesama „Ackuiesce“, preko „Champagne Supernova“, „Don't Look Back In Anger“, „Live Forever“ , bend je trijumfalno izveo i čuvenu pesmu ,,Beatles-a“ „I Am The Walrus“, koja je bila prva pesma iz 1990 -ih koja je prešla milijardu pregleda na aplikaciji Spotify.

Ne propustite ovaj dokumentarni film muzičkog događaja koji je ostao upamćen kao jedan od najpoznatijih u poslednjih 25. godina!

Ulaznice možete kupiti na blagajni bioskopa ili putem aplikacije CineplexxRS.

OASIS KNEBWORTH 1996

U režiji Jakea Scotta sa velikog koncerta i ekskluzivnih nikad viđenih snimaka, ovo je vesela i pomalo potresna filmska proslava jednog od najvažnijih koncertnih događaja u poslednjih 25 godina.

OASIS KNEBWORTH 1996