Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

NEMOGUĆA MISIJA - ODMAZDA PRVI DEO NA IMAX PLATNU!


OD SUBOTE 08. JULA


Da li ste spremni za uzbudljivu vožnju na najvećem platnu u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu?

Ulaznice su uveliko u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Dobrodošli u napeti svet akcije u najnovijem blokbusteru u IMAX formatu "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One"!

U ovom spektakularnom filmu koji je snimljen specijalnim IMAX kamerama moći ćete da pratite avanture legendarnog tajnog agenta Itana Hanta (Tom Kruz) dok se suočava s najopasnijim izazovima do sada. U IMAX formatu, ovaj film će vas potpuno uvući u svet akcije s neverovatnom jasnoćom slike i zvuka.

Vratolomije koje ostavljaju bez daha, akcija koja podiže nivo adrenalina i priča u kojoj je ulog nezamislivo veliki, uz fantastičnu glumu, učinili su da najnoviji film iz franšize Nemoguća misija podigne nivo kriterijuma za još jednu lestvicu!

U filmu NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DEO Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Ulaznice su uveliko u prodaji!

Nemoguća misija - Odmazda Prvi deo

Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Cineplexx Galerija Beograd:

Ovaj događaj je prošao.

Nemoguća misija - Odmazda Prvi deo