Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

NAJGLEDANIJI FILMOVI PO SPECIJALNOJ CENI


19. I 20. DECEMBAR

Pogledajte ,,Tenet” i ,,After: Posle sudara” po ceni od 250 dinara

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Ovogodišnji najgledaniji filmovi ,,Tenet” Kristofera Nolana i nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti, ,,After: Posle sudara” vraćaju se na veliko platno svih Cineplexx bioskopa po specijalnoj ceni ulaznice od 250 dinara.
Godina na izmaku donela je mnogo neizvesnosti I straha, ali za ljubiteje sedme umetnosti donela je i mnogo radosti. Kristofer Nolan kao suvereni gospodar režije predstavio nam je uzbudljiv i originalan triler koji nas prikovao za sedišta, a ljubavna drama dvoje zaljubljenih ostavila nas je bez daha. Idealan način da uz sniženu cenu ulaznice i najgledanije filmove ove godine, svoje slobodno vreme provedete u bezbednim salama Cineplexx bioskopa.

Ulaznice za filmove ,,Tenet” I ,,After: Posle sudara”, po ceni od 250 dinara, u prodaji su na blagajnama svih Cineplexx bioskopa.

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Tenet

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcijski blokbaster koji je režirao i napisao fantastični Kristofer Nolan, poznat po mega uspešnim filmovima Početak, Memento, Betmen trilogija, Dunkirk, Interstellar… Radi se o jednom od najskupljih filmova ikad snimljenih.

Tenet

After: Posle sudara

Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

After: Posle sudara