Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

MX4D TEHNOLOGIJA STIŽE U CINEPLEXX DELTA CITY


Od 15.novembra doživite film u novoj dimenziji uz revolucionarnu američku tehnologiju!

detalji

Cineplexx Delta City će se od 15.novembra naći u prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji. Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata, koje proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj MX4D sali.

Kiša, vetar, magla, mehurići, pa čak i sneg, samo su deo efekata koji će gledanje filma u jedinom 4D bioskopu u Beogradu učiniti nezaboravnim iskustvom, za sva čula.

Radovi u jednoj od sala bioskopa Cineplexx Delta City već su počeli, kako bi sve bilo spremno u planiranom roku za prve 4D projekcije. Filmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji su holivudski blokbasteri Venom, nastavak Fantastičnih zveri i animacija Grinč.

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

MX4D najava:

https://youtu.be/lgZwEEL-Eo4

Pripremite se da osetite i gledate film čitavim telom, jedino u bioskopu Cineplexx Delta City od 15.novembra.