Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

MX4D DONOSI GRATIS BONUS BODOVE!


OD 2. DO 7. OKTOBRA

Poseti Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskope i pogledaj neki od uzbudljivih MX4D naslova, a mi ti po projekciji poklanjamo 1.000 bonus bodova.

Dobijaš poklon, a prethodno je potrebno samo da uživaš!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Aktiviraj sva čula u 4D sali, pogledaj neke od filmova sa repertoara, koji će zajedno sa MX4D efektima upotpuniti bioskopski provod. Cineplexx bioskopi vole da ugađaju svojim gostima, pa će te nagraditi sa 1.000 bonus bodova na Cineplexx Bonus ili Porodičnoj Film klub kartici, koliko ti možda baš fali do privatne projekcije. Naravno, ukoliko pogledaš sva tri filma, u periodu od 2. do 7. oktobra, onda tek sledi iznenađenje sa 5.000 bonus bodova.

Ono što te očekuje je kombinacija akcionih, dramatičnih i zabavnih iskustava.

Vetar uz snažne i odlučne pokrete
će te povesti u bitku sa neustrašivom ženom po imenu Mulan, koja zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi, postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula.
Pomeranje i skakanje sedišta, kao i neviđeni prizori na platnu dovešće te u iluziju kao da se tok vremena preokrenuo. Ukoliko misliš da si pre filma ,,Tenet“ dosta toga video, on će te totalno razuveriti i pokazati ti na koji se način sprečava III svetski rat.
Sa druge strane ,,Vreme je da pustite malo sunca u svoje živote“ što je moto šarenih stvorenja koja će svojom muzikom preneti miris cveća, stvoriti prolećnu kišu i zagolicati ti maštu, ali i stopala i vrat.
,,Razlike nisu važne“ je ono čemu nas trolovi uče kroz muziku, a ti sa njima možeš otplesati uz balončiće od sapunice koji će se njihati kroz MX4D salu.

Ti uživaj, a mi smo tu da te obradujemo.
Očekujemo te!

*Bez obzira na broj kupljenih ulaznica, broj bodova kojima nagrađujemo po MX4D projekciji je 1.000. Ukoliko u periodu od 2. do 7. oktobra pogledaš sva tri filma, broj bonus bodova će se uvećati za 5.000. Bez obzira kog datuma si pogledao neki od MX4D naslova, u navedenom periodu, bonus bodovi će biti dostupni 8. oktobra na tvojoj Cineplexx bonus kartici ili Porodičnoj Film klub kartici.

**Nije moguće kombinovati više aktulenih akcija na osnovu kojih se dobijaju gratis bodovi. Ukoliko je isti filmski naslov deo više akcija, gratis bodovi se dobijaju samo na osnovu jedne i nije moguće kombinovati ih.

Mulan

Film se prikazuje u okviru 16. Kids Festa

Mulan

Tenet

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcijski blokbaster koji je režirao i napisao fantastični Kristofer Nolan, poznat po mega uspešnim filmovima Početak, Memento, Betmen trilogija, Dunkirk, Interstellar… Radi se o jednom od najskupljih filmova ikad snimljenih.

Tenet

Trolovi - Svetska turneja

Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine.

Trolovi - Svetska turneja