Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

MUSE: DRONES WORLD TOUR


ČETVRTAK 12. JUL, OD 20 ČASOVA

Spektakularni muzički performans uz nikada pre viđene specijalne efekte, višestruko nagrađivanog benda Muse, očekuje vas na velikom platnu bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš! Koncertni film koji će vas oduševiti i pomeriti granice vaših očekivanja!

Karte su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U spektakularnom koncertnom filmu „Drones World Tour”, višestruko nagrađivanog benda Muse, poznatog po energičnim živim nastupima i po tome što su svaki put uspeli da pomere granice scenskog dizajna, imaćemo priliku da na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš prenesemo nikada do sada viđene specijalne efekte, u četvrtak 12. jula sa početkom u 20 časova.

Muse je svoju ambicioznu svetsku turneju započeo 2015. godine, sa više od 130 koncerata širom sveta. Glavni krivci za spektakularne vizuelne efekte ovog koncertnog filma, bili su dronovi koji su leteli iznad bine i preko publike, kao i LED laseri koji su se savršeno uklapali sa ritmom koji je bend diktirao na bini, stvarajući nestvaran distopijski svet. Pored nestvarnih vizuelnih efekata, gledaoci će imati i ekskluzivnu priliku da na početku filma vide i članove benda koji govore o kreativnom konceptu ideje. Numere koje su se posebno istakle na ovom koncertu su „Psycho”, „Madness”, „Uprising”, „Plug in Baby”, „Supermassive Black Hole” i „Knights of Cydonia.” Njujork tajms istakao je u svojoj kritici da se na ovom koncertu bend našao na vrhuncu svoje moći, stvarajući nezaboravan doživljaj za publiku koji se mora videti na velikom platnu!

Karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center po ceni od 1000 dinara, a na blagajnama bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš po ceni od 700 dinara.

Muse: Drones World Tour

U spektakularnom koncertnom filmu „Drones Worl Tour”, višestruko nagrađivanog benda Muse, poznatog po energičnim živim nastupima i po tome što su svaki put uspeli da pomere granice scenskog dizajna, imaćemo priliku da na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš prenesemo nikada do sada viđene specijalne efekte.

Muse: Drones World Tour