Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

MOVIE NIGHT ZA ČLANOVE CINEPLEXX BONUS KLUBA!


PETAK, 25.MAJ OD 20 ČASOVA

Dupli bonus bodovi za sve članove Cineplexx bonus kluba na specijalnoj projekciji filma „Solo - Star Wars priča”!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nakon prvog Movie night događaja, kojim nagrađujemo vašu vernost, za sve korisnike Cineplexx bonus kartice i one koji to žele da postanu, pripremili smo specijalno dešavanje uz nastavak Star Wars sage!

Pogledajte priču o najomiljenijem buntovniku u filmu „Solo - Star Wars priča” u petak, 25. maja od 20 časova, u okviru Cineplexx bonus klub Movie night događaja i duplirajte bonus bodove prikupljene za kupovinu ulaznica za projekciju filma „Solo - Star Wars priča! Sve što je potrebno jeste da budete član Cineplexx bonus kluba i da svoje ulaznice kupite na blagajni bioskopa ili online, u petak 25. maja.

I ovoga puta, tu su posebno obeležene brze kase, jer se Cineplexx potrudio da upravo vi imate prvenstvo prolaza te večeri. Ukoliko niste naš član, ne brinite, registracija te večeri će biti dostupna, potrebno je samo da pronađete bonus kartica kutak u svakom bioskopu i uživanje ovom filmu i sjajne pogodnosti za Cineplexx fanove može da počne!

„Solo - Star Wars priča” ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

Vidimo se 25. maja u vašem omiljenom bioskopu da zajedno obeležimo drugi fanovski događaj za naše članove!

Solo - Star Wars priča

Solo - Star Wars priča ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija.

Solo - Star Wars priča