Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

METALLICA: 72 SEASONS – ULAZNICE U PRODAJI!


SUBOTA, 13. APRIL


Svetska premijera novog albuma grupe Metallica na velikom platnu Cineplexx bioskopa.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ovog proleća imate priliku da prvi čujete novi album grupe Metallica. Njihov 12. po redu album pod nazivom „72 Seasons“ imaće svoju svetsku premijeru u subotu, 13. aprila od 19:00 časova u Cineplexx Galerija Beograd, Cineplexx Niš i Cineplexx BIG Kragujevac bioskopima.

Budite prvi koji će čuti novi album benda, 72 Seasons, dan pre njegovog objavljivanja, na velikom platnu sa zapanjujućim zvukom na ovom specijalnom događaju ekskluzivno u bioskopima samo jednu noć.

72 Seasons je dugoočekivani 12. studijski album benda Metallica, kojem prethodi prvi singl „Lux æterna“— pozdravljen po njegovom izdanju 28. novembra 2022, kao „gromovit, vratoglav“ (Billboard), „šokantan“ (Rolling Stone) i „ žestok“ (USA Today).

72 Seasons - Globalna premijera sadržaće ekskluzivne intervjue sa Metallica-om, sa kompletnim bendom koji će se udubiti u poreklo i priče iza pesama i pratećim muzičkim spotovima za svaku numeru na albumu. Rezultat će biti prilika samo za jednu noć za fanove da prvi i u potpunosti iskuse 72 Seasons.

Takođe će biti nekoliko iznenađenja tokom noći koja nećete želeti da propustite! Radujemo se što ćemo vam svima poželeti dobrodošlicu u ovoj istorijskoj noći u bioskopima širom sveta.

Pozivamo vas da dođete u Cineplexx Galerija Beograd, Cineplexx Niš ili Cineplexx BIG Kragujevac bioskop i uživate u novom zvuku jednog od najpopularnijih svetskih hevi metal bendova.

Sigurni smo da će fanovi uživati kako u novim numerama, tako i u prilici da album dožive na velikom platnu.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Galerija Beograd, Cineplexx Niš i Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Metallica: 72 seasons - Global Premiere

Pridružite se globalnoj porodici Metallica na zabavi slušanja širom sveta!

Metallica: 72 seasons - Global Premiere