Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

MATRIKS VEČE


ČETVRTAK, 23. DECEMBAR
OD 20 ČASOVA

Veče posvećeno Matriksu u svim Cineplexx bioskopima.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Kultna franšiza ,,Matriks“ konačno je dobila svoj nastavak, a Cineplexx bioskopi pozivaju te u četvrtak, 23. decembra na specijalno veče posvećeno ovom fenomenu.
Najsrećnije gledaoce filma na Matriks večeri u svim Cineplexx bioskopima obradovaćemo poklonom iznenađenja iz filma ,,Matriks: Uskrsnuća“.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Četvrti deo donosi nam mnogo akcije i emotivnih trenutaka uz osvrt na događaje iz prethodna tri dela, ali i nekoliko novih iznenađenja. Film ni nakon dvadeset godina nije izgubio na svom kultnom značaju. Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovečanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, zahtevna priča koja kombinuje filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju neće vas ostaviti ravnodušnim. Matriks će svojom složenom radnjom, uveliko inspirisanu filozofijom, gledaoce prisiliti na drugačiju vrstu učestvovanja u filmu – na razmišljanje o identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

Kijanu Rivs i Keri-En Mos će se ponovo naći u ulogama Nea i Triniti. U filmu igraju i Lanbert Vilson, Džejda Pinket Smit i Danijel Bernart, a od glumaca koji se po prvi put pojavljuju u ,,Matriks" franšizi, imaćemo priliku da vidimo Nila Patrika Herisa, Džonatana Grofa i Prijanku Čopru Džonas. Režiju potpisuje Lana Vačovski.

Ulaznice za Matriks veče u prodaji su na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Matriks - Uskrsnuća

Kultna franšiza je napokon dobila svoj nastavak.

Matriks - Uskrsnuća