Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

MASTERCARD I CINEPLEXX - TIM ZA OMILJENU SREDU


od 7. marta do 25. aprila

Zbog velikog interesovanja predviđene količine ulaznica su podeljene pre vremena.

detalji

Kompanija Mastercard i Cineplexx bioskopi nastavljaju svoju jedinstvenu kampanju u periodu od 7. marta do 25. aprila u okviru koje korisnike Mastercard i Maestro beskontaktnih kartica očekuju posebna iznenađenja koja će im ulepšati početak meseca.

U okviru kampanje „Kada jedna sreda postane sreda za dvoje - neprocenjivo!“, svaka sreda u navedenom periodu predstavlja novu priliku da korisnici beskontaktnih kartica osvoje lepa iznenađenja dok uživaju u brzim i sigurnim Mastercard beskontaktnim plaćanjima. Naime, svake srede u navedenom periodu uz svaku beskontaktnu kupovinu ulaznice u bioskopima Cineplexx, ljubitelji filma dobijaju drugu kartu na poklon, za projekcije tog istog dana,.

Mastercard beskontaktna plaćanja se obavljaju brzo i sigurno jednostavnim prislanjanjem kartice na beskontaktni čitač. Beskontaktna plaćanja se baziraju na čip tehnologiji, zahvaljujući kojoj se za svaku transakciju kreira jedinstveni kod koji je ne može upotrebiti prilikom neke druge transakcije, a dodatni sloj zaštite predstavlja i činjenica da tokom plaćanja kartica ostaje u rukama korisnika. Za iznose do 1.500 dinara, nije potrebno unositi PIN kod, što beskontaktne transakcije brzim i praktičnim, a to su upravo karakteristike koje ispitanici najviše cene kod ove platne metode.

Akcija traje do isteka zaliha.