Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES NIGHT ANNA


ČETVRTAK, 20. JUN OD 20 ČASOVA

Najnovija akcija Lika Besona na Ladies night događaju u bioskopima Cineplexx!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pred početak sjajnog filma, u okviru Ladies night događaja, u svim bioskopima Cineplexx očekuju vas koktel dobrodošlice i slasni ZLATIBORAC zalogaji, koji će uzdrmati atmosferu pred akciju koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Pokloni naših dragih partnera, učiniće ovo veče nezaboravnim. KATRIN će obradovati najsrećnije dame u svim bioskopima vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama a kozmetička kuća AFRODITA preparatima za savršenu negu pred odmor! Za sjajne figure, pobrinuće se FitPass koji će obradovati po tri gosta svih bioskopa Cineplexx i pokloniti mesečne članarine. To nije sve, jer ćemo odabrane dame obradovati i DM poklon paketima.

Ispod zapanjujuće lepote top modela, Ane Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirren, Kilijen Merfi i Luk Evans.

Karte su u prodaji!

Anna

Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče.

Anna